OVER

PRODUCTIE

CONTACT

RETAIL-READY PACKAGING

De laatste jaren vinden ook steeds meer andere bedrijven, buiten de AGF-sector, hun weg naar Karpack. De consument komt de door Karpack fraai bedrukte omverpakkingen en retail-ready dozen dan ook op steeds meer andere plekken tegen dan in het AGF-schap van de supermarkt.

Gemakkelijk in gebruik, ideaal voor productpositionering

Karpack Verpakkingen is één van de leidende verpakkingsspecialisten. Producenten en handelsbedrijven in de AGF industrie doen al vele jaren een beroep op onze slimme en robuuste verpakkingsoplossingen. Waar de omverpakking nog steeds als functie heeft er voor te zorgen dat uw AGF producten in goede staat in het winkelschap terecht komen, ontdekken ook steeds meer ondernemers de decoratieve mogelijkheden van kartonnen omverpakkingen en retail-ready verpakkingen.

Neem voor uw retail-ready doos op maat contact op met één van onze medewerkers.

Waarom een retail-ready verpakking?
Karpack Verpakkingen heeft prachtige mogelijkheden om van een kartonnen productverpakking een regelrechte blikvanger te maken voor uw product. Het resultaat is:

In de winkel wordt uw product een regelrechte blikvanger met het surplus aan decoratieve mogelijkheden. De verpakking weerspiegelt de kwaliteit van uw product!

Kartonnen retail-ready verpakking

die licht en vooral heel sterk is. De doos kan tegen een stootje en uw producten zijn perfect beschermd.

Er wordt gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige bedrukkingstechnieken. Zo zijn wij mede gespecialiseerd in high quality offset en pre-printed liner.

 

VOORBEELDEN
RETAIL-READY
PACKAGING

Eindproduct: een retail-ready verpakking op maat!

Retail-ready verpakkingen van Karpack zijn vervaardigd van karton en worden voorzien van een hoge kwaliteit bedrukking. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een perfecte productpresentatie. Doordachte constructies leiden tot besparingen in het gehele logistieke proces en lagere handelingskosten op de plaats van verkoop.

Transport- en display verpakking in één
De stevige transportverpakking kan op de plaats van verkoop getransformeerd worden in een marketing-georiënteerde display. De dozen zijn gemakkelijk met de hand te openen, zodat de producten niet kunnen beschadigen. Bovendien staan uw producten snel in het schap en zijn continu beschikbaar voor de verkoop. De doordachte ontwerpen zorgen voor een efficiënt gebruik van schapruimte. De display verpakkingen zijn 100% recyclebaar en kunnen na gebruik plat afgevoerd worden.

Perfecte productpresentatie
Karton is bijzonder sterk, daardoor zorgt het voor een maximale bescherming van uw producten tijdens opslag en transport. Bovendien biedt karton alle mogelijkheden voor een hoge kwaliteit bedrukking. Door het unieke openingssysteem kan de verpakking gemakkelijk opengetrokken worden. De scheurranden van de display doos zijn na openen mooi afgewerkt, zodat u zeker kunt zijn van een perfecte productpresentatie.

 

PALLET

PRODUCTEN

Strappingband

 

Gespen

 

Sluitzegels

 

Pallethoek Karpack

 

Palletdeksels
Afmeting: 80x120 cm & 100x120 cm

Separatorplaten/tussenleggers

 

KUNNEN WIJ U ERGENS MEE HELPEN?

NAAR CONTACTGEGEVENS  >

Heeft u een vraag?


Het Karpack team staat voor u klaar om advies te geven over alle

verpakkingsmogelijkheden en al uw vragen te beantwoorden.Waar vindt u Karpack?


De vestiging van Karpack verpakkingen vindt u op bedrijventerrein Borchwerf II

in Roosendaal. Snel en gemakkelijk

bereikbaar.KARPACK VOOR AGF, INDUSTRIE, SIERTEELT & RETAIL

Karpack is dé verpakkingsspecialist in de AGF, industriële, sierteelt en retail sector. Met onze klanten als uitgangspunt kunnen wij geheel naar wens en snel de juiste verpakkingen ontwikkelen en aanbieden.

 

Dagelijks zijn we bezig om u als klant optimaal te kunnen bedienen en te voorzien van de juiste dozen voor al uw producten.

Jan-Willem Passer

Directeur Karpack

De Karpack nieuwsbrief ontvangen?

Door op 'Aanmelden' te klikken gaat u akkoord met ons privacy statement.

NAAR VACATURES  >

Werken bij Karpack?

Blijf op de hoogte via onze socials:

Copyright © 2016 Karpack verpakkingen B.V. |

Realisatie: